TELUS International Romania, o importantă companie de customer experience (CX), ce proiectează și implementează soluții digitale, s-a alăturat programului “Adoptă un stup” susținând trei stupi în România, care, în schimb, i-au furnizat miere locală. Prin aceasta, au asigurat stabilitatea financiară a apicultorilor, în timp ce au susținut capacitatea de polenizare a regiunii.

 

Albinele, adesea neglijate în rolul lor, reprezintă un element vital în menținerea biodiversității. Ele asigură supraviețuirea și reproducerea multor specii de plante, contribuie la împădurire, promovează sustenabilitate și ajută la adaptarea la schimbările climatice. Albinele sunt nu doar esențiale pentru natură, ci și pentru omenire, iar TELUS International le recunoaște această importanță.

 

Iată câteva cuvinte de la Andreea Lăpădatu, Specialist CSR în companie:

“La TELUS International, înțelegem că albinele joacă un rol semnificativ în menținerea biodiversității, asigurând supraviețuirea și reproducerea multor plante, susținând împădurirea, promovarea sustenabilității și adaptarea la schimbările climatice. Ne bucurăm că, prin parteneriatul cu Pollenity, echipa noastră își poate aduce contribuția pentru protejarea albinelor și promovarea biodiversității. Adoptarea unui stup este un angajament pentru binele albinelor, al naturii și oamenilor, iar noi suntem recunoscători de fiecare dată când avem ocazia să dăruim acolo unde locuim, conform motto-ului nostru ‘We Give Where We Live’.”

 

Această inițiativă subliniază angajamentul TELUS International pentru conservarea mediului și implicarea activă în comunitățile în care operează. Dedicarea lor în îngrijirea albinelor și susținerea biodiversității se aliniază cu motto-ul lor general de a avea un impact pozitiv asupra lumii.

 

Pe măsură ce TELUS International continuă să modeleze viitorul experienței clienților în era digitală, angajamentul lor față de mediu și comunitățile pe care le servesc strălucește puternic. Prin adoptarea stupilor, ei nu primesc doar miere, ci joacă și un rol crucial în menținerea bunăstării albinelor și, implicit, în sănătatea planetei noastre.

 

Într-o lume în care responsabilitatea socială a corporațiilor devine tot mai semnificativă, implicarea TELUS International în programul “Adoptă un stup” este un exemplu elocvent al modului în care companiile pot face o diferență reală în beneficiul planetei noastre și al comunităților pe care le deservesc.

 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!