Miere de floarea-soarelui de la Alexandru Abramiuc

42.00 lei

gramaj

450 g

aromă

floarea-soarelui

Te rugăm să fii de acord cu Termenii și condițiile

Cumpără - 42.00 lei

Susține un apicultor român

DESCRIERE

“Numele meu este Alex și sunt un apicultor pasionat de natură și de viața sănătoasă. Am o fermă apicolă împreună cu familia mea, cu peste 500 de familii de albine în vetre împărțite în 5 județe ale Moldovei: Suceava, Iași, Botoșani, Vaslui și Bacău. Sunt un expert în creșterea și îngrijirea albinelor și am studiat ingineria biochimică, nutriția și apicultura la cele mai prestigioase institute din România, la Iași, București și Cluj.

Am creat brandul Preparate Apicole ABEE, o marcă înregistrată de origine autohtonă, care oferă produse apicole 100% naturale pentru un stil de viață sănătos și echilibrat. În special, sunt foarte mândru să vă pot oferi miere crudă și neprocesată, care păstrează toate proprietățile sale curative și gustul natural. Albinele mele sunt hrănite cu cele mai bune surse de nectar și polen, fără a fi supuse tratamentelor chimice. Mă asigur că trăiesc în condiții naturale, astfel încât să obținem cea mai bună miere posibilă. Îmi place să experimentez cu diferite plante și zone pentru a crea sortimente variate și delicioase de miere.

În plus, sunt activ în protecția civilă și implicat în activități de voluntariat în cadrul unor organizații care se ocupă de suport umanitar și de ajutorarea comunităților afectate de dezastre. Este important să acționăm împreună pentru a proteja planeta și pentru a ne ajuta unii pe alții în momentele dificile.

Calitatea este esențială pentru mine. Îmi asigur că toate produsele mele sunt 100% naturale și respect cele mai înalte standarde de igienă și siguranță alimentară. Încurajez diversitatea și ofer o gamă variată de sortimente de miere, astfel încât să pot satisface gusturile și preferințele tuturor clienților mei.

Așadar, alegeți mierea mea pentru un gust delicios și sănătos, direct de la albinele mele la masa dumneavoastră! Vă promit că veți simți diferența și veți reveni mereu la mine pentru produsele mele apicole de cea mai înaltă calitate.” – Alexandru Abramiuc

CUM POT SĂ CONTRIBUI?

Albinele melifere sunt cel mai important polenizator pentru culturile noastre agricole. Acestea asigură securitatea alimentară pentru generațiile noastre viitoare și cu toate acestea le pierdem. Pentru a proteja albinele, trebuie mai întâi să protejăm apicultorii. Prețul scăzut pentru produsele vândute vrac, falsificarea mierii și practicile apicole nesustenabile sunt cele mai mari provocări ale sectorului apicol global. Acesta este motivul pentru care Pollenity a creat programul “Adoptă un Stup”. Fiecare borcan de miere este 100% autentic, cu o singură origine și niciodată amestecat cu alte produse, nici măcar cu altă miere. Acest lucru face ca mierea noastră să poată fi urmărită și te asigurăm că specificațiile sale sunt adevărate, iar produsele contribuie la sănătatea familiei tale. În același timp, pe măsură ce scoatem toți intermediarii din acest proces, apicultorul pe care ai ales să-l susții primește de fapt cea mai mare parte din profit.
Această abordare posibilă prin tehnologie este modul tău de a contribui la un viitor sustenabil.

LIVRARE

Livrarea se face în 5-10 zile lucrătoare prin SAMEDAY la adresa dorită sau la un birou de curierat convenabil.

Înainte de expedierea bunurilor comandate, Comerciantul are dreptul de a contacta Utilizatorul la numărul de telefon furnizat de Utilizator pentru a clarifica detaliile comenzii și/sau livrării. Livrarea prin curier este 19 lei, iar la comenzile peste 200 lei este gratuită.

Te rugăm să consulți descrierea de pe ambalaj pentru detalii complete.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cine suntem?

„Adoptă un Stup” este o platformă care conectează apicultorii locali și clienții lor finali care caută miere 100% naturală și de calitate. Scopul nostru este de a crea apicultură globală sustenabilă, oferind un preț corect pentru munca și eforturile apicultorilor și oferind publicului larg produse de calitate, cu origine garantată.

Cine produce mierea?

Mierea este produsă de apicultori reali din România și fiecare dintre aceștia garantează produsele sale. În fiecare cutie de miere vei găsi o etichetă care detaliază proveniența mierii, apicultorul care a produs-o și restul informațiilor legate de produs.

Cum garantăm calitatea mierii?

Fiecare borcan de miere dintr-o singură stupină care ajunge la masa ta a trecut prin trei teste care verifică cantitatea de apă din miere, electroconductivitatea sa și analiza de laborator a polenului. Toate testele de laborator sunt disponibile pentru clienți. Toate loturile sunt îmbuteliate și pregătite de o instalație care este complet certificată în conformitate cu toate standardele europene de siguranță, bio și alimentare.

Urmărim fiecare pas făcut de borcanele de miere pe care le-ai comandat, de la stup la masa ta.

Încercă mierea apicultorilor noștri

Miere adevărată direct de la producător. Fiecare borcan este testat si ambalat intr-un atelier certificat.