My Hive este printre primele companii din România care a adoptat stupi de albine.  Suntem bucuroși să anunțăm că am început un parteneriat extraordinar și că My Hive a adoptat cinci stupi de albine de la apicultori locali contribuind astfel la protejarea și susținerea albinelor.

My Hive nu înseamnă doar spații de lucru moderne, inspirationale, ci și inițierea și implicarea în proiecte de responsabilitate socială ce susțin bunăstarea comunității locale și globale. My Hive – numele spune totul: Stupul de albine simbolizează conceptul propriu pentru birouri: o comunitate dinamică, animată, cu multe oportunități pentru a face schimb de informații și idei.

Acest concept de “birouri stup” a fost lansat la finalul anului 2016 și este prezent în șapte țări din Europa, printre care Germania (în Dusseldorf), Austria (la Viena), în Ungaria (la Budapesta), Polonia (la Bratislava) și în România, unde sunt deja 5 stupi: myhive S-Park, myhive Victoria Park și în zona Pipera, myhive Metroffice și 2 stupi în IRIDE  Park, myhive IRIDE | nineteen și myhive IRIDE | twenty.

Vă invităm să vizitați pagina noastră corporate pentru a afla mai multe despre parteneriatul nostru cu MyHive România și despre cum vă puteți implica în protejarea albinelor și a habitatelor lor.

Credem că împreună putem face o diferență semnificativă în promovarea sustenabilității și în protejarea mediului înconjurător pentru generațiile viitoare. Prin implicarea în această inițiativă, ne asigurăm că natura și ecosistemele rămân sănătoase și că albinele, atât de importante pentru polenizare și biodiversitate, vor continua să prospere.

Albinele joacă un rol vital în asigurarea polenizării plantelor, contribuind astfel la producția de hrană și la menținerea diversității în flora noastră. Totuși, în ultimii ani, albinele au suferit din cauza utilizării intensive a pesticidelor, a pierderii habitatelor naturale și a schimbărilor climatice. Această colaborare cu apicultorii locali ne oferă o oportunitate unică de a contribui la conservarea acestor insecte neprețuite.

Adoptarea stupilor de albine nu doar că ne ajută să sprijinim albinele, ci și să educăm și să inspirăm comunitatea noastră.

De asemenea, suntem deschiși și încurajăm colaborarea cu alte companii și organizații care doresc să se alăture eforturilor noastre în protejarea albinelor și a mediului înconjurător. Împreună putem crea un viitor în care natura și activitatea umană să coexiste armonios.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această inițiativă importantă și să vă informați despre cum puteți contribui la protejarea albinelor și a habitatelor lor. Fie că sunteți angajați, parteneri sau simpli cetățeni preocupați de conservarea naturii, fiecare gest contează. Prin implicarea noastră colectivă, putem construi un mediu durabil și sănătos pentru noi și pentru generațiile viitoare.