Adoptă stupul corporate | Pollenity

0
icon icon

0

Program de responsabilitate socială corporativă (CSR) care sprijină apicultorii români și cauza albinelor

icon

Adoptă
un Stup

Programul “Adoptă un Stup” pentru clienții corporate este un program responsabil din punct de vedere social care oferă o soluție cuprinzătoare la problemele din industria apicolă. Acesta oferă sprijin garantat apicultorilor care vor avea grijă de stupul tău și îi stimulează să crească populația de albine din regiunea lor. Prin intermediul acestui program, angajații din companie vor putea experimenta personal lumea albinelor prin vizite digitale la stupină și prin activități de team building curatoriate de echipa noastră. La final, toată lumea primește miere sănătoasă și delicioasă.

icon

Cadouri corporate

Mierea este adânc înrădăcinată în cultura europeană ca unul dintre cele mai prețioase și semnificative cadouri. Atât în tradițiile de nuntă, cât și în proverbe, mierea este un semn de ospitalitate. Când mierea este produsă de apicultori adevărați, ea poartă energia, puterea și calitățile pământului bogat de unde provine. Prin cumpărarea de pe platforma noastră sprijini apicultorii locali și ajuți la dezvoltarea sectorului agricol.

icon

Abonament de miere pentru birou

Sănătatea angajaților și echilibrul dintre viața profesională și cea privată se numără printre valorile de bază ale companiilor moderne. Ce poate fi mai bun decât un borcan de miere în bucătăria de la birou pentru a îndulci într-un mod sănătos cafeaua sau ceaiul? Oferă în dar angajaților tăi sănătate cu ajutorul elixirului magic al albinelor. Toată lumea va fi motivată de faptul că susține natura și apicultorii locali cu fiecare borcan de miere din programul "Adoptă un Stup".

Adoptă un Stup

image image
icon

Miere 100% naturală

În fiecare lună veți primi miere de la apicultorul ales pentru a fi împărțită cu colegii la birou, cu clienții sau ca un cadou pentru partenerii de afaceri.

icon

Etichetă personalizată

Împreuna vom alege o etichetă specială pentru borcanele voastre pentru a reflecta valorile companiei și pentru a personaliza într-un mod unic mierea biroului vostru - posibilitățile sunt nelimitate!

icon

Experiență de neuitat cu un apicultor local

Faceți cunoștință cu apicultorul pe care îl susțineți și cu albinele adoptate! Vizita include o prezentare despre viața albinelor, degustare de miere, deschiderea stupului și alte activități sezoniere. Numărul maxim de persoane per vizită este de 20 de persoane.

icon

Stup personalizat cu firma ta

Pictați-vă stupul în culorile companiei sau puneți un semn cu numele companiei sau logo-ul vostru. Faceți acest lucru împreună cu colegii atunci când vizitați stupina, ca activitate de teambuilding!

icon

Raport anual privind dezvoltarea sustenabila

La sfârșitul sezonului apicol, vom pregăti un raport privind dezvoltarea stupului companiei voastre. Este o parte semnificativă a ecosistemului zonei sale - albinele polenizează milioane de flori zilnic și contribuie la biodiversitatea din jurul lor. Vom descrie realizările lor și vă vom oferi un raport cu beneficiile măsurabile pentru anul respectiv.

icon

Certificat de adopție și denumirea reginei albinelor

Certificatul este un gest simbolic pe care îl puteți atârna pe peretele biroului pentru a putea împărtăși cu toată lumea gestul făcut de companie. Denumirea reginei albinelor stupului vostru poate deveni o activitate distractivă de grup - oare cine va veni cu cel mai original nume?

Cadouri corporate

image image
icon

Miere 100% naturală

Calitatea și originea cadourilor sunt garantate. Alegând acest cadou corporate, știți de unde provine mierea, cine este producătorul și pe cine ați ajutat la dezvoltarea afacerii.

icon

O varietate de produse

Vă putem oferi o varietate de produse naturale, cum ar fi ceai, polen, propolis, precum și elemente decorative frumoase.

icon

Personalizarea fiecărui borcan

Fiecare borcan va avea stilul și brandul companiei. Etichetele și ștampilele noastre personalizate vă vor permite să transmiteți mesajul dorit într-un mod elegant.

icon

Decorațiuni ecologice

Misiunea noastră de a contribui la protejarea mediului este încorporată în fiecare aspect al produselor noastre. Decorațiunile pe care le facem sunt realizate din materiale naturale și sunt lucrate manual. Vă garantăm un aspect unic al acestora care va impresiona destinatarul cu siguranță.

icon

Oferte de pachete

Pentru a vă face alegerea mai ușoară, vă putem oferi pachete gata făcute sau puteți crea unele chiar dvs, astfel încât să puteți alege cele mai potrivite produse. Pachetele pe care le oferim sunt suficient de diverse și flexibile pentru a satisface nevoile oricărei companii.

Abonament de miere pentru birou

image image
icon

Abonament de miere pentru birou

Abonându-vă la mierea de la apicultorii noștri, obțineți o garanție a calității și originii sale. Fiecare birou este unic, de aceea oferim posibilitatea de a comanda cantități mai mari sau mai mici de miere, în funcție de nevoile voastre. Vă vom ajuta să vă decorați colțul de miere de la birou cu standuri din lemn lucrate manual de către apicultorii noștri.

icon

Vouchere pentru angajați

Lucrați de la distanță? Nicio problemă! Oferiți-le angajaților un voucher pentru a cumpăra miere din magazinul nostru online. Dăruiește-le sănătate la borcan și arată-le că îți pasă. De livrare ne ocupăm noi!

icon

O varietate de produse

Vă putem oferi o varietate de produse naturale, cum ar fi ceai, polen și propolis, precum și elemente decorative frumoase pentru a vă face colțul de miere unic.

Intrați în program acum

Pentru orice întrebări sau idei pe care le-ați putea avea în ceea ce privește programele noastre de CSR vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email

info@pollenity.ro

  Buna ziua,
  Suntem de la

  Suntem interesați de

  Adoptă un Stup

  Vă rugăm să ne contactați la adresa de


  marca-trusted

  Datele tale personale vor fi folosite pentru a iți procesa comanda și în alte scopuri descrise în documentul nostru Politica de Confidențialitate

  Ai un cont?

  Produsul a fost adaugat in cos

  Poți adăuga cele mai vândute produse ale noastre la comanda ta.

  Coş (0)

  icon

  12.99лв. до безплатна доставка

  Coșul tău este gol.