Susține un Stup

de la 79 lei / lună

 • icon

  2 borcane de miere pură pe lună a câte 450 g fiecare

 • icon

  Un certificat digital de susținere, la începutul abonamentului

 • icon

  Lingură din lemn pentru miere, la începutul abonamentului

 • icon

  Un autocolant ca dovada a susținerii cauzei noastre, la începutul abonamentului

 • icon

  Profil interactiv cu informații despre stupul tău

 • icon

  O carte digitală de bucate

 • icon

  Plantăm câte un copac pentru fiecare abonament

 • icon

  Transport gratuit

Alege un apicultor

Alege

poți alege un apicultor și după finalizarea comenzii

Alege frecvența plății* :

lunar
91.00 lei / pe luna
pentru 6 luni
84.00 lei / pe luna
pentru 12 luni
79.00 lei / pe luna
Vă rugăm să selectați o perioadă
Te rugăm să fii de acord cu Termenii și condițiile
Începe abonamentul

Susține un apicultor român

DESCRIERE

Programul “Adoptă un Stup” are ca scop sprijinirea sectorului apicol din România. Prin adoptarea unui stup susții în mod direct un apicultor local, primești miere românească de calitate și ai oportunitatea să faci parte din lumea magică a albinelor.

Cu pachetul “Susține un Stup” te abonezi lunar la 2 borcane de miere de câte 450 g fiecare, miere produsă de apicultorul pe care alegi să îl susții sau dacă alegi să susții toți apicultorii noștri atunci vei primi o selecție de miere de la ei. Vei primi, de asemenea, un certificat de susținere în format PDF, generat în contul tău după finalizarea comenzii, o lingură de lemn pentru miere, un autocolant, un pachet de suveniruri digitale și cărți digitale de rețete.

Abonamentul tău poate fi anulat oricând în contul tău de pe website-ul nostru. Abonamentele preplătite pentru 6 sau 12 luni se reînnoiesc automat după perioada preplătită.

Plata se face cu cardul de debit/credit sau ramburs la livrare. Dacă alegi să plătești lunar cu cardul, după ce ai introdus detaliile cardului, vom deduce automat suma din contul tău în fiecare lună.

Livrarea se face o dată pe lună prin Sameday si este gratuită.

Din aprilie 2021 am înlocuit certificatul de hârtie cu unul digital și donăm suma pe care am fi plătit-o pentru producerea sa, pentru plantarea unui copac. 

LIVRARE

Livrarea este gratuită si se face în 5 zile lucrătoare prin SAMEDAY la adresa dorită sau la un birou de curierat convenabil.
Înainte de expedierea bunurilor comandate, Comerciantul are dreptul de a contacta Utilizatorul la numărul de telefon furnizat de Utilizator pentru a clarifica detaliile comenzii și/sau livrării.

Te rugăm să consulți descrierea de pe ambalaj pentru detalii complete.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cine suntem?

„Adoptă un Stup” este o platformă care conectează apicultorii locali și clienții lor finali care caută miere 100% naturală și de calitate. Scopul nostru este de a crea apicultură globală sustenabilă, oferind un preț corect pentru munca și eforturile apicultorilor și oferind publicului larg produse de calitate, cu origine garantată.

Cine produce mierea?

Mierea este produsă de apicultori reali din România și fiecare dintre aceștia garantează produsele sale. În fiecare cutie de miere vei găsi o etichetă care detaliază proveniența mierii, apicultorul care a produs-o și restul informațiilor legate de produs.

Cum garantăm calitatea mierii?

Fiecare borcan de miere dintr-o singură stupină care ajunge la masa ta a trecut prin trei teste care verifică cantitatea de apă din miere, electroconductivitatea sa și analiza de laborator a polenului. Toate testele de laborator sunt disponibile pentru clienți. Toate loturile sunt îmbuteliate și pregătite de o instalație care este complet certificată în conformitate cu toate standardele europene de siguranță, bio și alimentare.

Urmărim fiecare pas făcut de borcanele de miere pe care le-ai comandat, de la stup la masa ta.

CUM POT SĂ CONTRIBUI?

Albinele melifere sunt cel mai important polenizator pentru culturile noastre agricole. Acestea asigură securitatea alimentară pentru generațiile noastre viitoare și cu toate acestea le pierdem. Pentru a proteja albinele, trebuie mai întâi să protejăm apicultorii. Prețul scăzut pentru produsele vândute vrac, falsificarea mierii și practicile apicole nesustenabile sunt cele mai mari provocări ale sectorului apicol global. Acesta este motivul pentru care Pollenity a creat programul „Adoptă un Stup”. Fiecare borcan de miere este 100% autentic, cu o singură origine și niciodată amestecat cu alte produse, nici măcar cu altă miere. Acest lucru face ca mierea noastră să poată fi urmărită și te asigurăm că specificațiile sale sunt adevărate, iar produsele contribuie la sănătatea familiei tale. În același timp, pe măsură ce scoatem toți intermediarii din acest proces, apicultorul pe care ai ales să-l susții primește de fapt cea mai mare parte din profit.
Această abordare posibilă prin tehnologie este modul tău de a contribui la un viitor sustenabil.