Condiții generale de livrare

0
icon icon

0

Condiții generale de livrare

Ultima actualizare: 23.12.2022

1. Produsele achiziționate sunt livrate prin:
mijloace de transport proprii
serviciul de livrare al unui terț
2. Livrarea se face la adresa declarată de client pe teritoriul României și este plătită de client, cu excepția cazului în care se specifică altceva pe site.
2.1. Costul de livrare este calculat la finalizarea comenzii.
3. Înainte de expediere, vânzătorul poate contacta clientul prin intermediul numărului de telefon furnizat, dacă sunt necesare clarificări suplimentare cu privire la comandă și/sau livrare.
4. Comerciantul nu este responsabil pentru nerealizarea comenzii în cazul în care utilizatorul a furnizat date personale false, incomplete și/sau incorecte, inclusiv atunci când acesta a furnizat o adresă sau un număr de telefon incomplet, inexact sau fictiv.
5. Comerciantul procesează comenzile în termen de 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Livrarea se face, de obicei, în termen de 7 zile lucrătoare, cu excepția cazului în care se specifică altfel pe pagina produsului.
6. Bunurile comandate sunt predate după ce destinatarul își acordă o semnătură. Coletele mai mari sunt livrate la intrarea în clădire.
7. Consumatorul este obligat să inspecteze coletele în momentul livrării acestora și să notifice imediat orice discrepanțe, lipsuri și deteriorări. În cazul în care consumatorul nu face acest lucru, se presupune că livrarea este acceptată fără obiecții.
8. Comerciantul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment metodele de livrare și de plată disponibile și/sau condițiile acestora, prin publicarea pe website, fără notificare prealabilă, a metodelor de livrare și de plată disponibile.
marca-trusted

Datele tale personale vor fi folosite pentru a iți procesa comanda și în alte scopuri descrise în documentul nostru Politica de Confidențialitate

Ai un cont?

Produsul a fost adaugat in cos

Poți adăuga cele mai vândute produse ale noastre la comanda ta.

Coş (0)

icon

12.99лв. до безплатна доставка

Coșul tău este gol.