Adoptă un Stup +

de la 139 lei / lună

 • icon

  3 borcane de miere BIO pe lună a câte 450 g fiecare, cu eticheta personalizată de tine

 • icon

  Un certificat digital de adopție, la începutul abonamentului

 • icon

  Un pachet lunar de ceai Magia Albinelor. O cutie pentru ceai, la începutul abonamentului

 • icon

  O lingură de lemn pentru miere, la începutul abonamentului

 • icon

  Sacoșă de cumpărături (Tote bag) “Salvează albinele”, la începutul abonamentului

 • icon

  Un autocolant ca dovada a susținerii cauzei noastre, la începutul abonamentului

 • icon

  Profil interactiv cu detaliile stupului

 • icon

  Denumește-ți stupul și matca

 • icon

  O plăcuță de lemn cu numele reginei albinelor

 • icon

  Vizitează-ți stupul de albine anual

 • icon

  O carte digitală de bucate

 • icon

  Plantăm câte un copac pentru fiecare abonament

 • icon

  Transport gratuit

Alege un apicultor

Alege

poți alege un apicultor și după finalizarea comenzii

Alege frecvența plății* :

lunar
160.00 lei / pe luna
pentru 6 luni
155.00 lei / pe luna
pentru 12 luni
139.00 lei / pe luna
Vă rugăm să selectați o perioadă
Te rugăm să fii de acord cu Termenii și condițiile
Începe abonamentul

Susține un apicultor român

DESCRIERE

Programul “Adoptă un Stup” are ca scop sprijinirea sectorului apicol din România. Prin adoptarea unui stup susții în mod direct un apicultor local, primești miere românească de calitate și ai oportunitatea să faci parte din lumea magică a albinelor.

Cu programul “Adoptă un Stup+” te abonezi lunar la 3 borcane de miere BIO de câte 450 g fiecare, cu eticheta personalizată de tine, miere produsă de apicultorul pe care alegi să îl susții sau dacă alegi să susții toți apicultorii noștri atunci vei primi o selecție de miere de la ei. La prima livrare, vei primi o cutie de ceai Magia Albinelor, iar la fiecare livrare ulterioară cate un pachet de ceai pentru a-ti completa cutia. Vei primi, de asemenea, un certificat de susținere în format PDF, generat în contul tău după finalizarea comenzii, o lingură de lemn pentru miere, o sacoșă de cumpărături (Tote bag) Pollenity, un autocolant, un pachet de suveniruri digitale și cărți digitale de rețete și oportunitatea de a-ți vizita stupul și de a denumi matca, nume pe care îl vom grava pe o plăcuță de lemn. Vizitele au loc o dată pe an și sunt pentru până la 4 adulți (sau pentru doi adulți cu copiii lor).

Abonamentul tău poate fi anulat oricând în contul tău de pe website-ul nostru. Abonamentele preplătite pentru 6 sau 12 luni se reînnoiesc automat după perioada preplătită.

Plata se face cu cardul de debit/credit sau ramburs la livrare. Dacă alegi să plătești lunar cu cardul, după ce ai introdus detaliile cardului, vom deduce automat suma din contul tău, în fiecare lună.

Livrarea este gratuită și se face o dată pe lună prin Sameday. Poți alege metoda de livrare preferată atunci când finalizezi comanda.

Începând cu luna aprilie a anului 2021, am înlocuit certificatul de hârtie cu unul digital și, în loc să plătim pentru producerea acestuia, am ales să donăm suma respectivă pentru a planta un copac.

LIVRARE

Livrarea este gratuită si se face în 5 zile lucrătoare prin SAMEDAY la adresa dorită sau la un birou de curierat convenabil.
Înainte de expedierea bunurilor comandate, Comerciantul are dreptul de a contacta Utilizatorul la numărul de telefon furnizat de Utilizator pentru a clarifica detaliile comenzii și/sau livrării.

Te rugăm să consulți descrierea de pe ambalaj pentru detalii complete.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cine suntem?

„Adoptă un Stup” este o platformă care conectează apicultorii locali și clienții lor finali care caută miere 100% naturală și de calitate. Scopul nostru este de a crea apicultură globală sustenabilă, oferind un preț corect pentru munca și eforturile apicultorilor și oferind publicului larg produse de calitate, cu origine garantată.

Cine produce mierea?

Mierea este produsă de apicultori reali din România și fiecare dintre aceștia garantează produsele sale. În fiecare cutie de miere vei găsi o etichetă care detaliază proveniența mierii, apicultorul care a produs-o și restul informațiilor legate de produs.

Cum garantăm calitatea mierii?

Fiecare borcan de miere dintr-o singură stupină care ajunge la masa ta a trecut prin trei teste care verifică cantitatea de apă din miere, electroconductivitatea sa și analiza de laborator a polenului. Toate testele de laborator sunt disponibile pentru clienți. Toate loturile sunt îmbuteliate și pregătite de o instalație care este complet certificată în conformitate cu toate standardele europene de siguranță, bio și alimentare.

Urmărim fiecare pas făcut de borcanele de miere pe care le-ai comandat, de la stup la masa ta.

CUM POT SĂ CONTRIBUI?

Albinele melifere sunt cel mai important polenizator pentru culturile noastre agricole. Acestea asigură securitatea alimentară pentru generațiile noastre viitoare și cu toate acestea le pierdem. Pentru a proteja albinele, trebuie mai întâi să protejăm apicultorii. Prețul scăzut pentru produsele vândute vrac, falsificarea mierii și practicile apicole nesustenabile sunt cele mai mari provocări ale sectorului apicol global. Acesta este motivul pentru care Pollenity a creat programul „Adoptă un Stup”. Fiecare borcan de miere este 100% autentic, cu o singură origine și niciodată amestecat cu alte produse, nici măcar cu altă miere. Acest lucru face ca mierea noastră să poată fi urmărită și te asigurăm că specificațiile sale sunt adevărate, iar produsele contribuie la sănătatea familiei tale. În același timp, pe măsură ce scoatem toți intermediarii din acest proces, apicultorul pe care ai ales să-l susții primește de fapt cea mai mare parte din profit.
Această abordare posibilă prin tehnologie este modul tău de a contribui la un viitor sustenabil.