Enery, societatea care produce energie din surse regenerabile a făcut un pas dincolo de eforturile tradiționale de sustenabilitate. Printr-un gest ce îmbrățișează angajamentul companiei față de mediu, Enery a adoptat recent 9 stupi de albine, creând o conexiune unică între energia curată și rolul vital al polenizatorilor în ecosistemul nostru.

 

Apicultură pentru un viitor mai verde : Recunoscând rolul crucial pe care albinele îl joacă în menținerea biodiversității și susținerea agriculturii, Enery a abordat o nouă inițiativă pentru a proteja populațiile de albine. Compania a început colaborarea cu Pollenity adoptând 9 stupi în România, plasați în zonele din jurul centralelor sale de energie regenerabilă din județele Cluj, Dâmbovița și Brăila. Această inițiativă se aliniază perfect cu obiectivul general al Enery de a avea un impact pozitiv asupra mediului, dincolo de activitatea să principală.

 

De ce sunt importante albinele: Albinele, ca polenizatori, sunt esențiale pentru reproducerea plantelor cu flori, inclusiv a multor culturi de care oamenii depind pentru hrană. Cu toate acestea, populațiile de albine la nivel mondial au scăzut din cauza diverșilor factori, inclusiv pierderea habitatului, utilizarea pesticidelor și schimbările climatice. Decizia Enery de a sprijini apicultura nu abordează doar această problemă critică, ci evidențiază și interconexiunea eforturilor de conservare a mediului.

 

Vă invităm să vizitați pagina noastră corporate pentru a afla mai multe: Adoptă stupul corporate

 

Sinergia dintre energie curată și apicultură: Adoptarea stupilor de către Enery simbolizează armonia dintre producția de energie curată și conservarea ecosistemelor naturale. Enery urmărește să creeze o relație simbiotică în care atât producția de energie curată, cât și activitățile de apicultură pot prospera alături. Această abordare inovatoare demonstrează angajamentul holistic al Enery față de protejarea mediului.

 

Adoptarea a 9 stupi de către Enery nu este doar un gest simbolic; este un angajament tangibil de a crea un viitor durabil și interconectat. Prin susținerea apiculturilor Costin Dima, Dumitru Comșa și Dan Negruț și a albinelor acestora, Enery demonstrează că energia curată și protejarea mediului pot merge mână în mână. Această inițiativă este o dovadă a credinței companiei că adresarea provocărilor timpului nostru necesită o abordare multifuncțională. Pe măsură ce Enery continuă să-și extindă portofoliul de energie regenerabilă, o face cu un angajament dulce față de îngrijirea ecosistemelor care ne susțin pe noi toți. Zumzetul din jurul inițiativei Enery este o dovadă a impactului pozitiv pe care întreprinderile îl pot avea atunci când prioritizăm atât energia curată, cât și bunăstarea planetei noastre.

 

Vă invităm să vizitați pagina noastră corporate pentru a afla mai multe: Adoptă stupul corporate