Casă, dulce casă

179.00 lei

Oferă-le celor dragi un cadou pentru a crea o atmosferă relaxantă în casă cu o selecție specială de miere și produse de la Pollenity.

 

Despre produs:

 

⭐️ două borcane de miere (a câte 450g fiecare)

⭐️ o lingură de lemn pentru miere

⭐️ două căni din ceramică

⭐️ o cutie cu selecția noastră specială de ceai “Magia Albinelor” (60 g)

⭐️ o felicitare cu mesaj

⭐️ transport gratuit

Te rugăm să fii de acord cu Termenii și condițiile

Cumpără - 179.00 lei

Susține un apicultor român

DESCRIERE

Indiferent de anotimp, nu există nimic mai plăcut decât să petreci timpul acasă alături de cei dragi. Bucurați-vă de o atmosferă primitoare și confortabilă cu o ceașcă de ceai în mână, îndulcită cu mierea noastră 100% naturală! Fie că este o seara rece de iarnă sau te bucuri de o zi călduroasă de vară, acest moment dulce va fi mereu o bucurie de savurat.

În acest pachet am inclus:

⭐️ două borcane de miere (a câte 450g fiecare) 

⭐️ două căni din ceramică

⭐️ o lingură de lemn pentru miere

⭐️ o cutie cu selecția noastră specială de ceai “Magia Albinelor” (60 g)

⭐️ o felicitare cu mesaj

⭐️ transport gratuit

Pachetul “Casă, dulce casă” va veni într-o cutie perfectă pentru a fi oferită cadou și gata să-i încânte pe cei dragi.

CUM POT SĂ CONTRIBUI?

Albinele melifere sunt cel mai important polenizator pentru culturile noastre agricole. Acestea asigură securitatea alimentară pentru generațiile noastre viitoare și cu toate acestea le pierdem. Pentru a proteja albinele, trebuie mai întâi să protejăm apicultorii. Prețul scăzut pentru produsele vândute vrac, falsificarea mierii și practicile apicole nesustenabile sunt cele mai mari provocări ale sectorului apicol global. Acesta este motivul pentru care Pollenity a creat programul “Adoptă un Stup”. Fiecare borcan de miere este 100% autentic, cu o singură origine și niciodată amestecat cu alte produse, nici măcar cu altă miere. Acest lucru face ca mierea noastră să poată fi urmărită și te asigurăm că specificațiile sale sunt adevărate, iar produsele contribuie la sănătatea familiei tale. În același timp, pe măsură ce scoatem toți intermediarii din acest proces, apicultorul pe care ai ales să-l susții primește de fapt cea mai mare parte din profit.
Această abordare posibilă prin tehnologie este modul tău de a contribui la un viitor sustenabil.

LIVRARE

Livrarea se face în 5-10 zile lucrătoare prin SAMEDAY la adresa dorită sau la un birou de curierat convenabil.

Înainte de expedierea bunurilor comandate, Comerciantul are dreptul de a contacta Utilizatorul la numărul de telefon furnizat de Utilizator pentru a clarifica detaliile comenzii și/sau livrării. Livrarea prin curier este 19 lei, iar la comenzile peste 200 lei este gratuită.

Te rugăm să consulți descrierea de pe ambalaj pentru detalii complete.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cine suntem?

„Adoptă un Stup” este o platformă care conectează apicultorii locali și clienții lor finali care caută miere 100% naturală și de calitate. Scopul nostru este de a crea apicultură globală sustenabilă, oferind un preț corect pentru munca și eforturile apicultorilor și oferind publicului larg produse de calitate, cu origine garantată.

Cine produce mierea?

Mierea este produsă de apicultori reali din România și fiecare dintre aceștia garantează produsele sale. În fiecare cutie de miere vei găsi o etichetă care detaliază proveniența mierii, apicultorul care a produs-o și restul informațiilor legate de produs.

Cum garantăm calitatea mierii?

Fiecare borcan de miere dintr-o singură stupină care ajunge la masa ta a trecut prin trei teste care verifică cantitatea de apă din miere, electroconductivitatea sa și analiza de laborator a polenului. Toate testele de laborator sunt disponibile pentru clienți. Toate loturile sunt îmbuteliate și pregătite de o instalație care este complet certificată în conformitate cu toate standardele europene de siguranță, bio și alimentare.

Urmărim fiecare pas făcut de borcanele de miere pe care le-ai comandat, de la stup la masa ta.

Încercă mierea apicultorilor noștri

Miere adevărată direct de la producător. Fiecare borcan este testat si ambalat intr-un atelier certificat.