HiPP este prima companie din România care a adoptat un stup de albine. Suntem bucuroși să anunțăm că am început un parteneriat extraordinar și că HiPP a adoptat doi stupi de albine de la doi apicultori locali certificati BIO, Răzvan și Cosmin. HIPP susține biodiversitatea și un viitor mai sustenabil. Nu am putea fi mai mândri să îi avem alături de noi.

Ca parte a adopției lor, HiPP România va primi 300 de borcane de miere bio, pură, cu etichete personalizate, excelente pentru cadouri pentru comunitatea lor. Vor avea ocazia să viziteze stupii și să vadă la fața locului rolul vital pe care albinele îl joacă în ecosistemul nostru.

La sfârșitul anului, HiPP România va primi un raport de sustenabilitate care prezintă impactul sprijinului lor. De asemenea, au primit un certificat și o statuetă pentru recunoașterea angajamentului lor față de protejarea albinelor și promovarea sustenabilității.

Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de HiPP România și pentru parteneriatul pe care l-am format. Apicultorii înșiși sunt încântați să aibă clienți corporate care le împărtășesc pasiunea pentru protejarea albinelor și a habitatelor lor.

“De indata ce am aflat despre proiectul Pollenity de la colegii nostri din Bulgaria, am stiut ca este o colaborare pe care dorim sa o incepem cat mai curand. Si nu am stat prea mult pe ganduri. J  Astfel, HiPP Romania este prima companie din Romania care a adoptat nu un stup, ci doi stupi de la Pollenity. Ne-au adus impreuna: dorinta de a le oferi consumatorilor produse premium, de calitate ecologica superioara, dragostea pentru natura si necesitatea de a crea si de a mentine un echilibru sanatos pentru ecosistemul nostru natural.” – HiPP România

Echipa Hipp Adopta un StupCeritficat Adopta un Stup HiPP

Vă invităm să vizitați pagina noastră corporate pentru a afla mai multe despre parteneriatul nostru cu HiPP România și despre cum vă puteți implica în protejarea albinelor și a habitatelor lor. Împreună, putem face diferența în promovarea sustenabilității și protejarea mediului înconjurător pentru generațiile viitoare.