Pachetul Albină

350.00 lei

Conține: 

⭐️ 10 borcane cu miere naturală (450g) 

⭐️ Profil interactiv cu informații de la stupul de la care ai cumpărat miere 

⭐️ Carte digială de rețete cu miere 

⭐️ O lingură de miere din lemn 

⭐️ Etichete personalizate: personalizează borcanele așa cum iți dorești 

⭐️ Susții un apicultor local, alege apicultorul

⭐️ Un cadou la alegere

⭐️ Transport gratuit

Te rugăm să fii de acord cu Termenii și condițiile

Cumpără - 350.00 lei

Susține un apicultor român

DESCRIERE

Pachetul “Albina” conține 10 borcane cu miere 100% naturala, produsă în Romania, testată și certificată în laborator. Prin achiziționarea acestui pachet te alături unei comunități care sprijină astfel sectorul apicol din Romania: susții un apicultor local, primești miere românească de calitate și ai oportunitatea să faci parte din lumea magică a albinelor.

Pe parcursul unui an, dacă achiziționezi doua pachete Albina, vei adopta pachetul în “Regina Albina” și vei adopta astfel un stup.

La 2 pachete “Albinăcumpărate într-un an, al 2-lea pachet se transformă în pachetul “Regina Albinăși astfel vei adopta un stup. Primești: Vizită la stup, certificat digital de adopție + 1 cadou la alegere.

Plata se face cu cardul de debit/credit. Livrarea se face prin Sameday în 5 -10 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

CUM POT SĂ CONTRIBUI?

Albinele melifere sunt cel mai important polenizator pentru culturile noastre agricole. Acestea asigură securitatea alimentară pentru generațiile noastre viitoare și cu toate acestea le pierdem. Pentru a proteja albinele, trebuie mai întâi să protejăm apicultorii. Prețul scăzut pentru produsele vândute vrac, falsificarea mierii și practicile apicole nesustenabile sunt cele mai mari provocări ale sectorului apicol global. Acesta este motivul pentru care Pollenity a creat programul “Adoptă un Stup”. Fiecare borcan de miere este 100% autentic, cu o singură origine și niciodată amestecat cu alte produse, nici măcar cu altă miere. Acest lucru face ca mierea noastră să poată fi urmărită și te asigurăm că specificațiile sale sunt adevărate, iar produsele contribuie la sănătatea familiei tale. În același timp, pe măsură ce scoatem toți intermediarii din acest proces, apicultorul pe care ai ales să-l susții primește de fapt cea mai mare parte din profit.
Această abordare posibilă prin tehnologie este modul tău de a contribui la un viitor sustenabil.

LIVRARE

Livrarea se face în 5-10 zile lucrătoare prin SAMEDAY la adresa dorită sau la un birou de curierat convenabil.

Înainte de expedierea bunurilor comandate, Comerciantul are dreptul de a contacta Utilizatorul la numărul de telefon furnizat de Utilizator pentru a clarifica detaliile comenzii și/sau livrării. Livrarea prin curier este 19 lei, iar la comenzile peste 200 lei este gratuită.

Te rugăm să consulți descrierea de pe ambalaj pentru detalii complete.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cine suntem?

„Adoptă un Stup” este o platformă care conectează apicultorii locali și clienții lor finali care caută miere 100% naturală și de calitate. Scopul nostru este de a crea apicultură globală sustenabilă, oferind un preț corect pentru munca și eforturile apicultorilor și oferind publicului larg produse de calitate, cu origine garantată.

Cine produce mierea?

Mierea este produsă de apicultori reali din România și fiecare dintre aceștia garantează produsele sale. În fiecare cutie de miere vei găsi o etichetă care detaliază proveniența mierii, apicultorul care a produs-o și restul informațiilor legate de produs.

Cum garantăm calitatea mierii?

Fiecare borcan de miere dintr-o singură stupină care ajunge la masa ta a trecut prin trei teste care verifică cantitatea de apă din miere, electroconductivitatea sa și analiza de laborator a polenului. Toate testele de laborator sunt disponibile pentru clienți. Toate loturile sunt îmbuteliate și pregătite de o instalație care este complet certificată în conformitate cu toate standardele europene de siguranță, bio și alimentare.

Urmărim fiecare pas făcut de borcanele de miere pe care le-ai comandat, de la stup la masa ta.

Încercă mierea apicultorilor noștri

Miere adevărată direct de la producător. Fiecare borcan este testat si ambalat intr-un atelier certificat.