Miere de tei de la Costin Dima

38.00 lei

gramaj

450 g

aromă

tei

Te rugăm să fii de acord cu Termenii și condițiile

Cumpără - 38.00 lei

Susține un apicultor român

DESCRIERE

„Povestea mea în apicultură începe odată cu mine deoarece stupii erau în familie înaintea mea, astfel am făcut cunoștință cu ei încă din primele luni. Am făcut atât de multă cunoștință că pe la 2 ani am ajuns la spital după ce am făcut alergie de la 2 înțepături de albine.

De mic mi-a plăcut să merg cu tata la stupi fiindcă făcea pastoral și era mereu în locuri noi și interesante și fiecare transport era un fel de aventură așa că știam de la grădiniță ce vreau să mă fac când o să fiu mare.

Deși nu am vrut, am fost trimis la școală, după la liceu, am făcut facultatea și am început și un master, moment în care deja aveam stupii mei (din roi primiți de la tata) am mai cumpărat stupi și am accesat fonduri europene prin submăsura 6.1 „Instalare ca tânăr fermier”. Fondurile europene fiind incompatibile cu studii la zi departe de vatra fermei, m-au pus să aleg, și am ales stupii.

De aici începe povestea serioasă cu multă muncă, rezultate mici la început, decizii dificile, investiții, frica de fermierii care stropesc culturile înflorite, neonicotinoidele care decimează stupii alături de varroa, probleme cu rentabilitatea afacerii. Nu mai era chiar așa frumos ca atunci când tata avea toate responsabilitățile de care nu se plângea iar eu mă bucuram doar de partea frumoasă.

Așa am învățat să mă descurc cât de cât, îmi place ce fac, mai ales primăvara când încep stupii să se dezvolte este o energie extraordinară pe care mi-o dau, efectiv sunt alt om când îi văd cum cresc, iar când recolta e bună, și munca e multă, dar e plăcută.” – Costin Dima

CUM POT SĂ CONTRIBUI?

Albinele melifere sunt cel mai important polenizator pentru culturile noastre agricole. Acestea asigură securitatea alimentară pentru generațiile noastre viitoare și cu toate acestea le pierdem. Pentru a proteja albinele, trebuie mai întâi să protejăm apicultorii. Prețul scăzut pentru produsele vândute vrac, falsificarea mierii și practicile apicole nesustenabile sunt cele mai mari provocări ale sectorului apicol global. Acesta este motivul pentru care Pollenity a creat programul “Adoptă un Stup”. Fiecare borcan de miere este 100% autentic, cu o singură origine și niciodată amestecat cu alte produse, nici măcar cu altă miere. Acest lucru face ca mierea noastră să poată fi urmărită și te asigurăm că specificațiile sale sunt adevărate, iar produsele contribuie la sănătatea familiei tale. În același timp, pe măsură ce scoatem toți intermediarii din acest proces, apicultorul pe care ai ales să-l susții primește de fapt cea mai mare parte din profit.
Această abordare posibilă prin tehnologie este modul tău de a contribui la un viitor sustenabil.

LIVRARE

Livrarea se face în 5 zile lucrătoare prin SAMEDAY la adresa dorită sau la un birou de curierat convenabil și se taxează la finalizarea comenzii.

Livrarea prin curier este 19 lei, iar la comenzile peste 150 lei este gratuită.

Înainte de expedierea bunurilor comandate, Comerciantul are dreptul de a contacta Utilizatorul la numărul de telefon furnizat de Utilizator pentru a clarifica detaliile comenzii și/sau livrării.

Te rugăm să consulți descrierea de pe ambalaj pentru detalii complete.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cine suntem?

„Adoptă un Stup” este o platformă care conectează apicultorii locali și clienții lor finali care caută miere 100% naturală și de calitate. Scopul nostru este de a crea apicultură globală sustenabilă, oferind un preț corect pentru munca și eforturile apicultorilor și oferind publicului larg produse de calitate, cu origine garantată.

Cine produce mierea?

Mierea este produsă de apicultori reali din România și fiecare dintre aceștia garantează produsele sale. În fiecare cutie de miere vei găsi o etichetă care detaliază proveniența mierii, apicultorul care a produs-o și restul informațiilor legate de produs.

Cum garantăm calitatea mierii?

Fiecare borcan de miere dintr-o singură stupină care ajunge la masa ta a trecut prin trei teste care verifică cantitatea de apă din miere, electroconductivitatea sa și analiza de laborator a polenului. Toate testele de laborator sunt disponibile pentru clienți. Toate loturile sunt îmbuteliate și pregătite de o instalație care este complet certificată în conformitate cu toate standardele europene de siguranță, bio și alimentare.

Urmărim fiecare pas făcut de borcanele de miere pe care le-ai comandat, de la stup la masa ta.

Încercă mierea apicultorilor noștri

Miere adevărată direct de la producător. Fiecare borcan este testat si ambalat intr-un atelier certificat.