Carte pentru copii “Viața albinei Polly”

29.90 lei

Purtați-i pe cei mici într-o aventură magică în universul fascinant al albinelor, alături de îndrăgita noastră albina Polly!

 

Despre produs:

🐝 fapte interesante despre albine

🐝 o poveste cu morală

🐝 ilustrații de colorat

🐝 jocuri

🐝 autocolante

🐝 ideală pentru copii cu varste cuprinse între 4 si 9 ani

 

16 pagini

Format A5

Te rugăm să fii de acord cu Termenii și condițiile

Cumpără - 29.90 lei

Susține un apicultor român

DESCRIERE

Albinele sunt creaturi uimitoare de la care avem multe de învățat. Organizarea lor impresionantă și modul lor de viață ne oferă lecții valoroase, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. În această broșură, am adunat materiale distractive și utile pentru a-i familiariza pe copii cu importanța acestor creaturi, în timp ce se distrează.

 

Broșura este alcătuită din 16 pagini bogate în conținut, oferind o poveste captivantă și moralizatoare, ilustrații de colorat, autocolante și jocuri distractive. Fiecare pagină a acestei broșuri aduce în prim-plan situații și informații inedite, toate având ca scop sprijinirea procesului de învățare al copilului dumneavoastră în ceea ce privește fascinanta lume a albinelor. 

 

Conținutul a fost dezvoltat de echipa noastră cu ajutorul apicultorilor noștri.

CUM POT SĂ CONTRIBUI?

Albinele melifere sunt cel mai important polenizator pentru culturile noastre agricole. Acestea asigură securitatea alimentară pentru generațiile noastre viitoare și cu toate acestea le pierdem. Pentru a proteja albinele, trebuie mai întâi să protejăm apicultorii. Prețul scăzut pentru produsele vândute vrac, falsificarea mierii și practicile apicole nesustenabile sunt cele mai mari provocări ale sectorului apicol global. Acesta este motivul pentru care Pollenity a creat programul “Adoptă un Stup”. Fiecare borcan de miere este 100% autentic, cu o singură origine și niciodată amestecat cu alte produse, nici măcar cu altă miere. Acest lucru face ca mierea noastră să poată fi urmărită și te asigurăm că specificațiile sale sunt adevărate, iar produsele contribuie la sănătatea familiei tale. În același timp, pe măsură ce scoatem toți intermediarii din acest proces, apicultorul pe care ai ales să-l susții primește de fapt cea mai mare parte din profit.
Această abordare posibilă prin tehnologie este modul tău de a contribui la un viitor sustenabil.

LIVRARE

Livrarea se face în 5-10 zile lucrătoare prin SAMEDAY la adresa dorită sau la un birou de curierat convenabil.

Înainte de expedierea bunurilor comandate, Comerciantul are dreptul de a contacta Utilizatorul la numărul de telefon furnizat de Utilizator pentru a clarifica detaliile comenzii și/sau livrării. Livrarea prin curier este 19 lei, iar la comenzile peste 200 lei este gratuită.

Te rugăm să consulți descrierea de pe ambalaj pentru detalii complete.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cine suntem?

„Adoptă un Stup” este o platformă care conectează apicultorii locali și clienții lor finali care caută miere 100% naturală și de calitate. Scopul nostru este de a crea apicultură globală sustenabilă, oferind un preț corect pentru munca și eforturile apicultorilor și oferind publicului larg produse de calitate, cu origine garantată.

Cine produce mierea?

Mierea este produsă de apicultori reali din România și fiecare dintre aceștia garantează produsele sale. În fiecare cutie de miere vei găsi o etichetă care detaliază proveniența mierii, apicultorul care a produs-o și restul informațiilor legate de produs.

Cum garantăm calitatea mierii?

Fiecare borcan de miere dintr-o singură stupină care ajunge la masa ta a trecut prin trei teste care verifică cantitatea de apă din miere, electroconductivitatea sa și analiza de laborator a polenului. Toate testele de laborator sunt disponibile pentru clienți. Toate loturile sunt îmbuteliate și pregătite de o instalație care este complet certificată în conformitate cu toate standardele europene de siguranță, bio și alimentare.

Urmărim fiecare pas făcut de borcanele de miere pe care le-ai comandat, de la stup la masa ta.

Încercă mierea apicultorilor noștri

Miere adevărată direct de la producător. Fiecare borcan este testat si ambalat intr-un atelier certificat.