Informații privind autoritățile de reglementare 

0
icon icon

0

Informații privind autoritățile de reglementare 

ANPC

Website: https://anpc.ro/contact/

Tel: 0219551

Email: secretariat@anpc.ro

Adresă: Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, București

 

Utilizatorii ar putea folosi Platforma Europeană pentru Soluționarea Online a Litigiilor (PESL), accesibilă pe website-ul www.ec.europa.eu/odr – portal unic de acces care permite utilizatorilor și comercianților din UE să soluționeze litigiile apărute între ei.

Soluționarea Alternativă a Litigiilor (SAL) între consumatori și comercianți reprezintă o procedură de rezolvare pe cale amiabilă pe bază de voluntariat.  

Comisiile Comune de Conciliere facilitează soluționarea litigiilor dintre consumatori și comercianți cu privire la contractele de vânzare de bunuri și de prestare de servicii.

Comisiile de Conciliere Generală sunt desemnate la nivel regional, iar Comisia de Conciliere Generală cu sediul la Sofia și cu aria de operare pe teritoriul regiunii Sofia este competentă să soluționeze litigiile dintre un comerciant și un consumator.

Lista consolidată a autorităților recunoscute pentru SAL din statele membre ale Uniunii Europene poate fi consultată la adresa:

www.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm

 

marca-trusted

Datele tale personale vor fi folosite pentru a iți procesa comanda și în alte scopuri descrise în documentul nostru Politica de Confidențialitate

Ai un cont?

Produsul a fost adaugat in cos

Poți adăuga cele mai vândute produse ale noastre la comanda ta.

Coş (0)

icon

12.99лв. до безплатна доставка

Coșul tău este gol.