“În 2012 a început pasiunea mea pentru albine. În prima fază am privit apicultura ca pe un hobby după 25 de ani de „urbanizare“ din dorința de a mă relaxa în mijlocul naturii.
Așa a început aventura mea apicolă. Întors în satul natal pentru a-mi ajuta părinții care erau bătrâni și bolnavi, m-am gândit să încep o afacere și am cumpărat primele 20 de colonii (familii) de albine. Părinții mi-au donat o vatră de stupină în mijlocul satului unde am amenajat un loc pentru stupină. Implicarea mea apicolă rapid a devenit din pasiune o afacere profitabilă. Înmulțind în fiecare an familiile de albine și experimentând multe tehnici și tehnologii diferite, în doar patru ani am ajuns la 180 de familii de albine. În toți acești ani, în urma unor cursuri de calificare și specializare, a unor schimburi de experiență cu apicultori profesionisti din țară si din țările vecine (Serbia, Ungaria, Bulgaria, Austria, Germania, Elveția, Turcia și SUA), a participării la conferințe si congrese naționale/ internaționale mi-am perfecționat tehnicile de producție, de management si de marketing apicol. Stupinele le avem împărțite în trei locații diferite pentru a putea recolta mai multe sortimente de miere: în Câmpia de Vest – Timiș (pentru miere de rapiță și floarea soarelui), în zona de deal Valea Pogoniciului – CS (miere de salcâm și tei) si în Banatul Montan – CS (miere de cireș sălbatic, mană, polifloră de munte, tei).
Producem miere de rapiță, cireș sălbatic, mojdrean, salcâm, tei, floarea soarelui, polifloră si uneori miere de mană de stejar. Pe lîngă miere mai recoltăm polen, propolis, lăptișor de matcă, apilarnil si ceară de albine.
Atitudinea proactivă, creativitatea continuă, adaptare la schimbarea vremii și a pieței, învățarea continuă, calitatea și excelența produselor și serviciilor, cât și integritatea în raport cu partenerii, sunt valorile noastre.”